Evenimente Corporate

 

Evenimente de firma: lansari de firma, lansari de produse si servicii, road show-uri, corporate meetings, conferinta de presa, aniversari si petreceri tematice, traininguri, teambuildinguri.

ITS Events Management este o companie specializata in coordonarea evenimentelor corporate, a decoratiunilor tematice si a tuturor detaliilor.

Echipa noastra tanara si dinamica va lucra alaturi de client pentru a creea, a implementa si a asigura organizarea eficienta a evenimentului dorit. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul organizarii evenimentelor, echipa ITS Events Management va va ajuta sa alegeti cel mai potrivit concept, locatia si decorurile ideale, cadourile perfecte pentru participanti, logistica necesara, asigurandu-va coordonarea eficienta a evenimentului dorit. ITS Events Management concepe si implementeaza evenimente de companie sau de industrie "la cheie".


Lansare de firma

ITS Events Management ofera companiilor, prin servicii de marketing si consultant, suportul logistic necesar organizarii evenimentelor care sa anunte prezenta acestora pe piata intr-un anumit domeniu, cu un mesaj clar definit, avand ca scop atragere clientilor.

Lansare de produse si servicii

Pe o piata din ce in ce mai diversificata, identitatea unei marci si masura in care ea poate stabili o relatie directa cu publicurile-tinta, au devenit atuuri extreme de importante pentru procesul de vanzare.Evenimentul de lansare de produs organizat de ITS Events Management este elaborate astfel incat imaginea produsului sa fie perceputa in mod pozitiv de publicul caruia I se adreseaza, evidentiindu-se valoarea si utilitatea produsului.

Teambuilding

Eficientizarea departamentelor din casdrul companiilor ajuta la crearea unui mediu de afceri competitive, prin imbunatatirea standardelor impuse de contextual economic actual. Evenimentul organizat de ITS events Management are ca scop inlaturarea barierelor de comunicare, precum si identificarea si eliminarea factorilor care impiedica echipa sa obtina success.

Aniversari si petreceri tematice

Ocazia perfecta pentru a aminti angajatilor, clientilor, furnizorilor, partenerilor, presei si opiniei publice de realizarile din trecut si de aspiratiile viitoare. Rolul nostrum este de a subscribe ideii de effort minim din partea dvs, dar si de a va oferi un eveniment bine structurat si organiozat care sa reflecte personalitatea companiei dvs.


 

Corporate meetings

Reusita intalnirilor dvs de afaceri este asigurata de serviciile logistice pe care ITS Events Management vi le pune la dispozitie. Alegerea locatiei adecvate, sistemele tehnice de inalta tehnologie si ambianta placuta sunt elemente care creeaza valoare adaugata acestui tip de eveniment.

Training

Trainingul este cea mai eficienta metoda de imbunatatire a performantelor in plan professional prin dobandirea de noi cunostiinte, abilitati si aptitudini. ITS Events Management organizeaza programe de training ce corespund necesitatilor calitative ale clientilor prin oferirea de servicii performante cu un management de proiect performant.