Romanian Security Fair

Romanian Security Fair

Perioada evenimentului: 2012-10-23 – 2012-10-28
Asociatia Româna pentru Tehnica de Securitatea a organizat la sfârsitul lunii octombrie 2012, cea de a doua editie a expozitiei dedicate tehnicii si serviciilor de Securitate – Romanian Security Fair.

La aceasta editie au participat 71 de companii expozante din România, Austria, Italia, Olanda, Ungaria, Republica Sud African? si asociatii profesionale, care au ocupat împreuna o suprafata de peste 2600 mp. Evenimentul a fost onorat de prezenta a peste 3400 de vizitatori, în mare parte specialisti în domeniul tehnicii de securitate, IT, telecomunicatii, prestari servicii, proiectare, infrastructura si transport, dar si în domeniul asigurarilor, bancar, cercetare si investitii, guvernamental, comercial, industrial si consultanta. Oaspetii si-au manifestat interesul în special pentru sistemele de securitate la efractie, supraveghere video, protectie perimatrala, securitate mecanica si electromecanica, detectie, avertizare si stingere incendiu.

Anul acesta, companiile în domeniu au avut posibilitatea de a-si prezenta oferta de servicii, daca ne referim la cele integratoare de solutii de securitate, iar cele producatoare si importatoare de echipamente de securitate au avut prilejul de a-si expune cele mai noi realizari tehnologice în domeniul securitatii la efractie, control acces, protectie perimetrala, CCTV, sisteme pentru detectie, avertizare si stingere în caz de incendiu, sisteme de protectie mecanica, solutii de monitorizare, paza si interventie, transport valori.

Dat fiind ca nevoia de securitate se manifesta ca o prezenta cotidiana în afacerea si în viata noastra, Romanian Security Fair tinde sa devina un etalon de calitate si performanta în parteneriate directe si durabile, prin mobilizarea tuturor celor implicati pe piata de securitate si prin îmbinarea experientei, cunostintelor si eforturilor comune, pentru a asigura un nivel ridicat de profesionalism si un climat de încredere, pentru îmbunatatirea serviciilor oferite si pentru satisfacerea beneficiarilor de securitate.

RSF-2012-banner

Galerie foto