DE CE NOI?

ITS Events Management, specializata in organizarea de evenimente B2B şi C2B, consultanta, management, servicii tehnice şi logistice pentru evenimente, creeaza cadrul adecvat stabilirii şi mentinerii relatiilor de business.

Activitatea de succes desfaşurata pana in prezent şi capacitatea de a gestiona manifestari complexe au ajutat compania sa devina un jucator important in industria de evenimente.

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniul organizarii evenimentelor internationale, echipa ITS Events Management organizeaza expo-conferinte, evenimente de companie (lansari de firma şi de produs), marketing si sales pentru programele de training, conferinte de presa, campanii media integrate pentru evenimente. Tanara, dinamica si creativa, echipa ITS Events Management detine cunostintele necesare planificarii, organizarii, implementarii si controlului evenimentelor de succes.

ITS Events Management organizeaza evenimente ce permit participantilor o mai buna comunicare cu mediul de afaceri aflat in continua dezvoltare, sprijina companiile sa aiba o mai buna vizibilitate in piata si sa-si realizeze obiectivele de marketing.

ITS Events Management face parte din grupul ITS, ce reuneste companii din domeniile: tehnologia informatiei, import si distributie produse sanitare, imobiliar si industria de evenimente.